Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ!!!

Ενα παγωτό δεν είναι απαραίτητα παχυντικό και με πολλές θερμίδες!
ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ!!!

ΥΛΙΚΑ
1 φλ. καρπούζι κομμένο σε κύβους
1φλ.χυμός πορτοκαλιού
1φλ.νερό
θήκες για παγωτό ξυλάκι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπλέντερ βάζεις το καρπούζι και χτυπάς πού καλά.
Ανακατεύεις με το χυμό και το νερό και μεταφέρεις στις θήκες για παγωτό ξυλάκι.
Το αφήνεις 5 ώρες στην κατάψυξη και το σερβίρεις!!