ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 2 ΛΙΤΡΑ)
11/2 κούπα ζάχαρη
Χυμο απο 10-12 λεμόνια
2 κούπες χυμό cranberries
2 λεμονια κομμένα σε λεπτές φέτες
2 λάιμ κομμένα σε κυβάκια
2 λίτρα νερό
1 μάτσο δυόσμο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το μισό νερό σε ένα κατσαρολάκι και το βράζουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλα, για περίπου μισή ώρα. Ανακατεύουμε στο ζαχαρόνερο το χυμό λεμόνι, το χυμό απο τα cranberries και το υπόλοιπο νερό. Βάζουμε σε κανάτα προσθέτουμε 2 φύλλα δυόσμου, τα λεμόνια και το λάιμ και σερβιρουμε με πάγο.
Διατηρούμε σκεπασμένη τη λεμονάδα στο ψυγείο για 2 μερες.