Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ!!!!








Σε μια μικρή κατσαρόλα βαζουμε 9 κουταλιές της σουπας νερο και 2 κουταλιες ζαχαρη. Βράζουμε για 4'-5΄ σε μετρια φωτιά. Αυτό είναι το σιρόπι.

Στο μπλεντερ κάνουμε πουρέ τα φρούτα μας και τα βαζουμε το καθε ενα σε ξεχωριστά μπολάκια.
Χωρίζουμε το σιρόπι στους πουρέδες φρούτων και ανακατεύουμε.

Βάζουμε τον πουρε ακτινίδιο σε  πλαστικα ποτηράκια και τα αφηνουμε στην κατάψυξη για 1 ωρα.
Στη συνεχεια το μανγκο και αφήνουμε να παγωσει 20΄ και τελος το βατομουρο και τα sticks. Tα αφήνουμε στην κατάψυξη όλο το βράδυ.

Μπορείτε να βαλετε οτι φρούτο θέλετε.
Προσθέστε περισσότερη ζάχαρη για πιο γλυκό αποτέλεσμα.


150gr ακτινιδια ξεφλουδισμένα
180gr μανγκο ξεφλουδισμενο
180gr raspberries